27. 12. 10

Popraznični ponedeljek - 27. 12. 2010

Zadnje srečanje ponedeljkove skupine ni na pohodu, ampak v lokalu ob kavici. Ob desetih se pojavimo v piceriji Plus v starem delu Sevnice in zasedemo mizo na "odru" - dvignjenem delu lokala. Veseli smo, da smo zbrani vsi člani in veselje se še stopnjuje ob mošnjičkih, ki jih v imenu Božička prineseta Slavica in Tone, pa Hermininih angelčkih... 
To sploh ni srečanje samo ob kavici, ker se začne z aperitivom, Aničino potico, nadaljuje pa s Hermininimi picami. Franci "jegermaistru" doda še refošk in kmalu smo prav glasna druščina. Z voščili in dobrimi željami se razidemo in obljubimo, da v prvih dneh novega leta spet odidemo na planinski pohod.
Zbrani vtisi s pohodov
----------------------------------------------------
S prijateljico Tilčko si popoldne privoščiva romarsko nakupovalni pohod v Boštanj. Najprej se okrepiva s kavico, potem pa malo po trgovinah. Na poti proti cerkvi občudujeva lep pogled na Sevnico z okolico, ki se koplje v soncu. 
Jaslice v župnijski cerkvi Boštanj so vsako leto lepe in bogate, tudi sicer cerkev kar žari v prazničnem okrasju. Spet so na vrsti trgovine in nekaj malenkosti celo kupiva. Največ pa je bil vreden sprehod in uživanje v vsem lepem.
Video:

Ni komentarjev: